Вебінар «Практика розвитку сприйняття 2D зображень у дошкільному віці. Ігровий кейс»

 У навчанні дітей переважає використання 2D зображень. Вони є більш доступними та використовуються у різних напрямках педагогіки. Але все частіше діти старшого дошкільного та молодшого шкільного віку не сприймають зображення, або незацікавлені у взаємодії з ними. Замінити весь процес навчання та виховання на 3D-візуалізацію або іграшки неможливо і недоцільно.

Отже, актуальність вебінару полягає в тому, щоб надати учасникам практичні інструменти та знання для ефективного розвитку сприйняття 2D зображень.

Спікерка Березньова-Пронів Ірина Володимирівна дефектологиня, логопединя, фахівчиня у сфері корекційної роботи з дітьми із порушеннями мовлення.10-річний досвід роботи з дітьми до 18 років.Фахівчиня ІРЦ. Сертифікована спеціалістка з проведення логопедичного масажу. Сертифікована спеціалістка з використання програмного забезпечення «Бордмейкер 7». Авторка дидактичних ігор, анімованих відео для дітей з порушенням мовлення, інфографіки та рекомендацій для батьків та спеціалістів дітей та учнів з ООП. Спікерка вебінарів.

Вебінар відбудеться 02.05.2023 року о 18.00 на сайті "Всеосвіта" за посиланням https://vseosvita.ua/webinar/praktyka-rozvytku-spryiniattia-2d-zobrazhen-u-doshkilnomu-vitsi-ihrovyi-keis-919.html


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Добірка матеріалів "Безпечний освітній простір в ЗДО"

Рубрика «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Рекомендації щодо організації діяльності закладів дошкільної освіти в літній період в умовах воєнного стану